Diari La Veu del País Valencià
La cistella de Calamocha, valorada en 350.000 euros, és per a València
EFE / Terol

Els afortunats són “clients i amics” des de fa 30 anys de Mariano Sanz, l’amo del restaurant que sorteja la cistella, segons ha explicat Isidro López, un dels premiats, que havia comprat bitllets per a diversos amics amb qui jugava.

La cistella conté, entre altres productes, dos cotxes -un Bmw X6 i un Mini Cooper-, viatges a la Patagònia o a Orlando, motocicletes, 4,250 quilos d’or, 2.800 euros en loteria, així com tot tipus de productes d’alimentació, des de pernils i embotits a conserves, vi, oli o xampany i 6.000 euros en un val de supermercat.

El restaurant va vendre en dues setmanes les 100.000 paperetes que va traure per al sorteig a un preu de 6 euros.

Isidro quasi va ser l’últim a assabentar-se que li havia tocat la cistella, perquè els bitllets els portava Miguel, que va ser qui va avisar la seua esposa (la d’Isidro) i ja van intentar localitzar-lo.

“Repartir-ho és fàcil, entre amics no hi ha problema, ja parlarem d’açò perquè ara toca gaudir-ho”, ha relatat.

Va ser ahir a la vesprada quan van telefonar el propietari del restaurant per a dir-li que els havia tocat la cistella.

Els premiats són dos transportistes de fruita de València que necessitaran una mica d’ajuda per a traure de l’establiment tot el que conté la cistella, “normalment els que s’emporten el premi deixen algun pernil per a qui els ajude a traure-ho tot”, relata Mariano.

Comparteix

Icona de pantalla completa