Celebració del 30 aniversari de la inauguració de la Casa de Cultura

23 març 2017 01:00h

Durant tres dies, la Casa de Cultura celebra els seus 30 anys dedicats a escoles i espectacles per a tots
 
Encara que el divendres 24 l'acte central és un homenatge a tots els regidors de Cultura d'estos 30 anys, l'aniversari de la Casa de Cultura comptarà en un llarg cap de setmana amb propostes culturals de qualsevol tipus: tabal, dolçaina, danses, rondalla, concert de rock amb la banda de Santa Cecília, correfocs de Dimonis de Massalfassar, Quico Pi de la Serra, Zulú Zulú, Arthur Caravan, Llorenç el contacontes… tots ells amb entrada gratuïta.

Aquest 2017, amb motiu de la celebració del 30 aniversari de la inauguració de la Casa de Cultura,  hem preparat un seguit d’actes que ompliran la programació anual per tal de celebrar com cal una data tan significativa. El proper més de març, coincidint amb el mes de la inauguració del 1987, veïnes i veïns de Puçol podran gaudir d’un cap de setmana molt especial per celebrar la festa de la cultura”, afirma el concejal de Cultura, Xavier Alcácer.

L'aposta continuada per la música, la dansa, les exposicions i tot tipus de manifestacions culturals que es realitza al llarg de l'any tindrà una especial incidència en la població amb els actes gratuïts programats per als dies 24, 25 i 26 de març, amb especial menció al divendres, en el que es concentren els homenatges més significatius d'este aniversari.
 

Per iniciar la programació del 24 de març, com no podia ser d'altra manera, hem volgut donar protagonisme a la gent de casa. Així, l'Associació de tabaleters i dolçainers de Puçol, junt amb el Grup de danses i el de rondalla seran els encarregats de cridar a la festa amb una cercavila per distints carrers del poble per a conclure a la plaça de la Casa de Cultura amb una mostra de dansa tradicional valenciana”, continua el regidor de Cultura. “A continuació tindrà lloc l’acte institucional on es retrà merescut reconeixement a totes les regidores i regidors de Cultura d’aquestos 30 anys. Per tancar divendres, l'orquestra del CMI Santa Cecília
junt amb l'Associació de músics de Puçol, l'AMPLI en sorprendran amb un projecte de fusió fusió musical que de segur no ens deixarà indiferents”.
 

 
La programació completa d'actes per al cap de setmana del 30 aniversari inclou:
Divendres, 24 de març:
19.30: Cercavila de l'Escola de Tabal i Dolçaina
20.00: Tabal, dolçaina, danses i rondalla a la plaça de la Casa de Cultura
20.30: Acte institucional a la sala d'actes de Casa de Cultura
22.30: Concert rock amb l'orquestra de Santa Cecília i grups de l’Ampli.

Dissabte, 25 de març:
22.15: Correfocs dels Dimonis de Massalfassar
22.45: “Foc i música”, amb dimonis i dolçaina, a la plaça de la Casa de Cultura
23.00: Concert de Quico Pi de la Serra, Zulu Zulu i Arthur Caravan

Diumenge, 26 de març:
12.30: Llorenç el contacontes
19.30: Taconterra Dansa presenta “Quina flamenca sóc”

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro
 
next