Diari La Veu del País Valencià
Tripuçol, dos ors i una plata en el Campionat d’Espanya de Duatló per Equips
L’11 i 12 de març se celebrava en Boiro, Galícia, el Campionat d’Espanya de Duatló Contrarellotge per Equips, on dissabte els cadets de Tripuçol van aconseguir la medalla d’or per als equips femení i masculí. Diumenge, els xics tornaven al podi, esta vegada com a subcampions de relleus. És el segon any consecutiu que l’escola de Tripuçol puja al podi: Tripuçol ja és un gran.

Un altre any més, ho hem aconseguit.

Dos anys seguits pujant al màxim alt del podi del Campionat d’Espanya de Duatló per Equips, esta vegada ha sigut a Boiro, A Coruña, a Galícia.

Difícil és pujar al podi en un campionat d’este nivell, però si a més l’aconseguixen en categoria femenina i masculina, és per a morir-se.

I si ho fan dos anys consecutius? Em tem que ja no queden superlatius.

Diumenge van aconseguir ser subcampions els xics. Per un altre costat, les xiques s’acostaren molt al podi, encara que ja es notava el cansament en els nostres equips.

Què dir del nostre planter, estem orgullosíssims dels nostres xavals, que continuen treballant dia a dia i que van per molt bon camí. Gran treball dels entrenadors que sempre son els pesats que estan ací.

Després d’estes carreres que s’han marcat tot pareix més fàcil. Així i tot continuem donant canya als entrenes, agrair els espònsors d’esta temporada la seua confiança en nosaltres: Deccó, Maquinàries Cubero, BMW Dos Rodes i Ajuntament de Puçol.

Continuarem treballant per a no abaixar les pulsacions.

Informa: Jesús Jiménez | Fotos: Tripuçol

Comparteix

Icona de pantalla completa