Diari La Veu del País Valencià
Presentació pública de l’estudi sociològic sobre el barri del Vallet
El dilluns dia 13 de febrer a les 19.30 hores tindrà lloc, en els locals de l’antiga Emissora Municipal de Televisió, la presentació pública dels resultats de l’estudi elaborat per l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València sobre la qualitat de vida i l’estat de la convivència en el barri del Vallet.

Aquest informe sociològic ha sigut dirigit pel director de l’Institut de Drets Humans, el professor D. Albert Mora, qui realitzarà l’exposició pública dels treballs que durant 4 mesos s’han desenvolupat amb persones i col·lectius, les vides dels quals i activitats tenen com a referència este barri.

A manera de síntesi, l’estudi aporta en la seua part final una proposta de línies d’actuació basada en les respostes que aportaven els consultats a les diferents preguntes que els investigadors els realitzaven.

Com a segona part de l’acte, els professionals responsables del projecte El Vallet, barri responsable i solidari explicaran les línies de treball generals que, responent a la continuïtat de les actuacions d’una banda reflectides en el Projecte i per un altre, sol·licitades en les propostes a desenvolupar en el Vallet, ja estan encetant-se per a aconseguir els objectius assenyalats en este Projecte, que compta amb el finançament del Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa