Diari La Veu del País Valencià
La 3 de Manises reparteix 4 milions de la Grossa per segon any consecutiu
EFE / Manises.

L’administració de loteria número 3 de Manises ha repartit una sèrie del número 62.246, premiat amb la Grossa del sorteig de Nadal, la qual cosa suposa quatre milions d’euros, idèntica quantitat a la repartida l’any passat en aquesta mateixa sucursal.

L’administració que regenta Fran Sanchis ha venut en aquest sorteig uns altres deu dècims del 14.850, agraciat amb un cinquè premi (60.000 euros) i fa dos anys va vendre íntegrament el segon premi.

Tant la sèrie de la Grossa com la del cinquè premi que ha venut aquesta administració ha sigut distribuïda en finestreta, per la qual cosa el premi està “molt repartit”, ha indicat el propietari.

En els voltants del carrer Maestro Guillem de Manises s’han començat a concentrar representants de mitjans de comunicació i curiosos, en conèixer que aquesta administració ha venut una sèrie del primer premi de la loteria de nadal.

“Som una administració relativament jove, ja que obrírem l’any 2000, encara que en l’emplaçament actual portem només sis anys”, ha explicat un dels copropietaris, Fran Sanchis, qui reconeix emocionat que la sort ha arribat en els últims anys en una “ratxa impressionant”.

Gràcies a la sèrie de la Grossa venuda l’any passat i un segon premi de forma íntegra en 2011, l’administració número 3 de loteries de Manises ha incrementat les seues vendes enguany al voltant d’un 10%, segons han reconegut els seus responsables.

Encara que no existeix certesa respecte a la procedència dels possibles agraciats, els venedors asseguren que han sigut distribuïts bé entre veïns de Manises, bé entre jugadors de pobles veïns.

“Els premis dels últims anys sembla que han fet créixer el nom de l’administració, i hem venut molt en altres pobles del voltant. En aquesta campanya hem notat molts compradors no habituals”, explica Fran Sanchis.

Comparteix

Icona de pantalla completa