Diari La Veu del País Valencià
Diputats valencians recolzen les reivindicacions de Puçol
Diputats valencians recolzen les reivindicacions de Puçol enfront del Ministeri de Foment

Durant la primera quinzena de gener, l’alcalde Enric Esteve està realitzant reunions amb els diputats dels grups polítics valencians per traçar l’estratègia que permeta, entre tots, començar a resoldre els greus problemes que té Puçol per accedir a les grans xarxes viàries que depenen del Govern de l’Estat.

El passat dia 2 de gener, l’alcalde va enviar una carta personalitzada a cada un de les diputades i diputats valencians que ens representen a Madrid, explicant el greu problema que té Puçol per connectar amb les grans xarxes viàries que travessen Puçol.

El dia 4 vaig tindre el plaer de reunir-me amb els diputats Rosana Pastor, de Podem, i Joan Baldoví, de Compromís; posteriorment també m’he reunit amb Ricardo Sixto, d’EUPV, que són els que han manifestat, fins ara, el seu interés per ajudar-nos a fer arribar les nostres propostes al Govern de l’Estat”, explica Enric Esteve. “Hi ha solució per a tot quan hi ha voluntat política, per això agraïsc a estos diputats el seu suport i les seues propostes, que ens donen força per continuar demanant el que és de justícia per al futur que es mereix un poble com Puçol”.

Pròximament es desplaçarà a l’Ajuntament de Puçol un tècnic de la Direcció General d’Obres Públiques de la Conselleria d’Infraestructures per a preparar, junt amb els tècnics municipals, les propostes concretes per connectar amb les grans xarxes viàries.

Després de la ronda de consultes, l’alcalde té dos reunions clau, una a València i una altra a Madrid. La primera, amb el Delegat del Govern, senyor Moragues, i amb el director general de Carreteres; i la segona, amb el Secretari d’Estat del Ministeri de Foment.

Informa: Sabín | Foto: DepCom

Comparteix

Icona de pantalla completa