Diari La Veu del País Valencià
Novetats a Puçol respecte a les clàusules sòl
Novetats a Puçol respecte a les clàusules sòl: el Servei d’Intermediaó Hipotecària es posa a la disposició dels ciutadans de Puçol a fi d’assessorar-los

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) dictà sentència el passat 21 de desembre i va establir que, si una clàusula sòl continguda en un préstec hipotecari és nul·la, ho ha sigut sempre i, per tant, el banc ha de retornar les quantitats cobrades per interessos excedits calculats des de la constitució de la hipoteca. Amb aquesta històrica decisió de la Justícia europea, es deixa de costat la doctrina del Tribunal Suprem espanyol, la qual establia que només es podien reclamar els interessos excedits cobrats a partir del 9 de maig de 2013.

Després d’aquesta sentència del TJUE s’obri un ventall de supòsits en què es poden trobar els afectats, i cada un d’aquests supòsits té un tractament diferent. Per aquest motiu, el Servei d’Intermediació Hipotecària es posa a la disposició dels ciutadans de Puçol a fi d’assessorar-los perquè puguen iniciar els tràmits de reclamació.

Estarem en l’Espai Social Martínez Coll el dijous 19 de gener, de 15.00 a 18.00 h, i el divendres 27 de gener, de 12.30 a 14.30 h.
Informa: Olga Ortiz i Mar Mazo | Fotos: Sergio Maestro

Comparteix

Icona de pantalla completa