Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig als crítics: “Necessitem remar tots junts”
RedactaVeu / València

Ximo Puig, ha assegurat que “enfront de Fabra, que proposa passar la pàgina del PP de Camps, els valencians tenen clar ja que l’única solució és canviar de llibre”.

D’aquesta manera s’ha pronunciat enfront dels membres del Comité Nacional del partit, davant els qui ha rendit comptes de la gestió de l’executiva, ha analitzat la situació d’emergència que travessa la Comunitat. Al mateix temps, Puig ha assegurat que “tenim el vaixell, la brúixola i la millor tripulació, només falta que remem tots junts per a arribar a bon port”.

En este sentit, s’ha mostrat convençut que “els socialistes estarem preparats per a governar en 2014” i ha assegurat que “tenim un legítim orgull de partit i anem a ser capaços d’alçar de zero el nostre autogovern”.

Així, Puig ha destacat que “és necessari denunciar, però cada vegada és més important enunciar”, al mateix temps que ha demanat màxima implicació als membres del partit “dins d’un projecte plural de valencianisme, solidaritat, convivència i prosperitat que els socialistes representem i que la societat valenciana necessita”.

Per això, ha apuntat que “hui més que mai hem de tornar a la política, a l’autèntica, la que troba solucions i acorda eixides als problemes” i ha remarcat que “la nostra tasca és reconstruir la Comunitat Valenciana des de la base”.

“És imprescindible que els valencians es pronuncien”

El líder dels socialistes valencians ha començat la seua intervenció remarcant que “hi ha governs que passaran a la història per destruir i no per construir”, mentre ha fet referència a la nova llei contra l’avortament aprovada ahir pel PP “que ha sigut capaç de retrocedir 30 anys en un dia”. En este sentit, ha apuntat que “la nostra societat és hui menys digna que ahir, i les dones menys lliures”, al mateix temps que ha assegurat que “anem a defensar amb determinació, en les institucions i en el carrer, el dret de les dones a decidir”.

De la mateixa manera, ha posat l’accent que “la situació que travessa el País Valencià fa imprescindible que els ciutadans es pronuncien” i ha apuntat que ahir mateix la Sindicatura de Comptes “certificava els vertaders senyals d’identitat de la gestió de dues dècades del PP: balafiament i ocultació, teranyines i forats”.

Per això, ha recordat que “la sol·licitud d’un avanç electoral no ha sigut una decisió presa des de l’interès partidari sinó que ni el PP és capaç d’aguantar a la Comunitat ni la Comunitat aguanta més a este Govern” i ha insistit que “necessitem passar pàgina”.

Comparteix

Icona de pantalla completa