Diari La Veu del País Valencià
L’Open d’Espanya de Mahjong va reunir jugadors de 10 països a Puçol
El dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre va tindre lloc en l’Espai Jove de Puçol el 8u Open d’Espanya de Mahjong, organitzat per Los 3 Dragones, una prova puntuable per al rànquing europeu, amb un notable nivell organitzatiu i de participació. Enhorabona al rus Denis Lugannikov per guanyar el torneig, a l’holandesa Diana Westdijk per la segona posició i també a l’holandesa Pauline Van Der Linden pel seu tercer lloc.

En primer lloc, els organitzadors han volgut agrair a tots els participants el fet d’haver fet possible que este torneig s’haja pogut celebrar, així com l’esforç de vindre a Puçol per a participar en este 8u Open d’Espanya de Mahjong, puntuable per al Rànquing Europeu.

També es mostren agraïts amb l’Ajuntament de Puçol, així com amb la Regidoria de Joventut (Xtu Puçol) per la col·laboració prestada i per permetre que este segon torneig s’haja pogut celebrar en l’Espai Jove. I amb Xavier Alcácer per haver participat en l’entrega dels premis i diplomes, així com amb Sabín per tot el suport tècnic que ha donat.
“En este torneig hem posat molta il·lusió i esforç perquè tot isquera bé, espere que tots hageu pogut disfrutar d’este esdeveniment com ho han fet els membres de l’Associació de Mahjong de Puçol Los 3 Dragones”, ha declarat l’organització.
Els integrants de Los 3 Dragones han obtingut els següents resultats en l’Open Espanya d’un total de 52 participants: Raúl Ríos Navarro en la posició 8a i, per segon any consecutiu, campió d’Espanya; Iván Maestre Ros en la posició 22a; Marcos San Antonio Serrano en la posició 45a, i Edgar Rubio Genoll en la posició 51a.
També des de l’Associació de Mahjong de Puçol donem l’enhorabona als 3 primers classificats del torneig: el rus Denis Lugannikov, l’holandesa Diana Westdijk i la també holandesa Pauline Van Der Linden.
En este torneig també hem entregat la Iberian Cup 2016 que comprén tots els jugadors que han participat en l’Open de Portugal 2016 i en l’Open d’Espanya 2016: 108 jugadors en total, dels quals el guanyador ha sigut el francés Cédric Aguerre.
Els integrants de Los 3 Dragones han obtingut els següents resultats en la Iberian Cup 2016: 2n, Raúl Ríos Navarro i 9é, Iván Mestre Ros.
El millor equip del 8u Open d’Espanya de Mahjong ha sigut per a Miaou Miaou OneDay, Miaou Miaou Always format per Denis Lugannikov (Rússia), Florent Descamps (França), Alberto Rosi (Itàlia) i Anthony Ea (França).

Comparteix

Icona de pantalla completa