Diari La Veu del País Valencià
Massarrojos s’estrena amb èxit com a subseu del Festival de Curtmetratges XS Puçol
Els dies 5 i 6 de novembre va tindre lloc en Massarrojos, amb un rotund èxit de públic, la projecció de les millors obres exhibides durant el passat V Festival de Curtmetratges XS Puçol, que ha decidit superar les fronteres del seu municipi i, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos amb l’Ajuntament de Puçol, s’han realitzat projeccions dirigides a majors i xicotets.

El dissabte 5 de novembre, les més de setanta persones que van omplir el local de l’Associació Cultural de Massarrojos (on es va desenrotllar l’acte) van disfrutar d’un magnífic ambient que va tindre el seu inici en el sopar amenitzat amb música de cine interpretada per integrants de l’Agrupació Musical de Massarrojos, els que van aprofitar per a recordar que, ara com ara, estan en el carrer sense un lloc digne on assajar i oferir concerts, davant de la qual cosa van rebre el suport i reconeixement del públic assistent.

Esta primera edició massarrogera del festival va estar reforçada per la presència del director del certamen, Javier Navío, qui va dirigir unes paraules d’ànim i felicitació per la bona acollida de públic. A continuació va arribar el moment de les projeccions, que van gaudir de molt bona acollida per la diversitat i qualitat dels treballs visionats. Al finalitzar, els espectadors van tindre l’oportunitat de votar pel millor curtmetratge, resultant guanyador Timecode, del director Juanjo Giménez.

El festival va tindre la seua continuació el diumenge 6 de novembre, amb la projecció d’una selecció dels millors curts infantils del Festival XS en les instal·lacions de l’alcaldia de Massarrojos. També els xiquets van participar com exigent jurat, resultant guanyador el curtmetratge Alike, de Daniel Martínez Lara i Rafael Cano Méndez.

Informa i fotos: Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos

Comparteix

Icona de pantalla completa