Diari La Veu del País Valencià
Curs gratuït de treball amb Facebook a Puçol
Curs gratuït de treball amb Facebook dirigit a comerços i xicotetes empreses locals

El Consorci Pactem Nord, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca l’Horta Nord, llança un nou curs de Facebook dirigit a comerços i xicotetes empreses de tota la comarca. Les sessions, 20 hores en total, es realitzaran a Vinalesa i a Puçol, entre el 7 i el 22 de novembre. El curs és totalment gratuït per als comerços, ja que el Consorci Pactem Nord corre amb tots els gastos i els ajuntaments aporten les instal·lacions necessàries.

Facebook és la xarxa social més utilitzada en el món i una de què més clients atrauen als negocis. És la primera i millor xarxa social fins ara que compta amb la millor segmentació del client idoni en qüestió de publicitat i màrqueting online.

En este curs l’alumne aprendrà a gestionar Facebook seguint una estratègia que li ajude a aconseguir resultats i conéixer com millorar-los. Practicarà amb ferramentes gratuïtes que li permeten generar un contingut cridaner per als objectius a nivell empresarial o de marca. La participació de els alumnes és crucial, ja que ells mateixos crearan estratègies i continguts que seran qualificats pels altres participants, imitant el món real online.

Entre els temes a tractar s’inclouen: el funcionament de Facebook per a empreses, comerç electrònic en Facebook i l’ús de Facebook Ads.

A partir del 7 de novembre s’impartixen les cinc sessions a Vinalesa, mentres que les classes a Puçol es realitzaran els dies 15, 17, 18, 21 i 22, de 14.30 a 16.30 en l’aula d’informàtica de la Casa de Cultura.

Informa: Daniel Sebastiá | Disseny cartell: Pactem Nord

Comparteix

Icona de pantalla completa