Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament i l’institut tornen a unir forces per una educació municipal de qualitat
L’Ajuntament de Puçol i l’Institut d’Educació Secundària de Puçol han renovat el seu conveni de col·laboració per al curs 2016-2017. En ell, ambdós entitats públiques es comprometen a oferir una educació municipal de qualitat i en valors que afavorisca tant els alumnes com a les famílies que formen part de la comunitat educativa local. A més, el conveni permet que les activitats del centre educatiu queden integrades dins de les pròpies activitats municipals del consistori.

Amb este acord, l’Ajuntament es compromet a desenrotllar iniciatives socials, esportives, culturals i mediambientals, entre altres. Evitar la discriminació social, afavorir la igualtat d’oportunitats entre hòmens i dones, tallers sobre sexualitat i afectivitat, són alguns dels projectes que duran a terme les dos entitats del municipi dins d’este conveni de col·laboració.

D’altra banda, este conveni també suposa mantindre la seua col·laboració tant material com humana. Per exemple, la col·laboració pel que fa a la millora d’alguns espais del propi institut, en campanyes sanitàries, culturals o socials. A més, l’AMPA de l’institut també rebrà subvencions anuals gràcies a la firma d’este acord.

Per a la regidora d’Educació, Mery Cortell, “este acord el venim firmant des de fa molts anys i permet a l’institut garantir una formació més completa gràcies a la presència d’un tècnic municipal i a les activitats que organitzem en el centre a través de les regidories d’Educació, Joventut i Servicis socials”.

Evitar l’exclusió de qualsevol alumne independentment de la seua situació socioeconòmica i cultural, així com potenciar la igualtat real entre ells, són algunes de les bases d’este acord que estarà en vigor fins que finalitze el curs escolar 2016-2017. L’acord serà renovat durant el primer trimestre de cada nou curs tal com s’ha vingut fent des de fa anys.

Informa: Ruth Ruiz Orenga

Comparteix

Icona de pantalla completa