Diari La Veu del País Valencià
Puçol – L’associació local de lluita contra el càncer estrena nova directiva
La nova directiva proposa dos matins per a lluitar contra el càncer: dissabte 5 i dimarts 8 de novembre

L’associació local de lluita contra el càncer estrena nova directiva, amb Ana Sebastiá com a presidenta, i ho fa amb una novetat en la jornada de col·lecta contra esta malaltia: este dissabte, 5 de novembre, hi hi haurà 5 taules per a arreplegar donatius en els punts habituals, però, a més, el dimarts dia 8 per primera vegada hi hi haurà una taula en el mercat del carrer del Cid… perquè la teua ajuda no té preu.

Després de molts anys al capdavant de l’Associació Contra el Càncer a Puçol, Encarna Carceller i el seu equip han cedit la responsabilitat a una nova junta directiva formada per catorze dones, la presidenta de la qual és Ana Sebastiá.

Encara que volem mantindre les mateixes línies generals de treball, apostarem per alguna novetat, com afegir una nova col·lecta el dia de mercat, en este cas el dimarts 8 de novembre”, explica la nova presidenta. “D’altra banda, les cinc taules del dissabte estaran situades en els mateixos punts de sempre: el mercat municipal, Mercadona, el Centre de Salut, Consum i La Caixa, que serà la taula central des d’on coordinarem el treball dels xiquets”.

Perquè també els alumnes dels col·legis públics i concertats de Puçol mantenen la seua col·laboració i recorreran distints carrers de la població amb la vidriola per a recaptar fons el dissabte al matí, per a això ja han avisat des de la nova directiva que el lloc de concentració serà a partir de les 9 del matí en la taula situada en l’avinguda València, enfront de La Caixa.
Finalment, volem organitzar algun esdeveniment que recorde als veïns que la lluita contra el càncer no és cosa d’un dia, sinó que ha de ser una tasca continuada. Potser una carrera popular o un acte esportiu, tot i que encara no hem decidit quin serà”, finalitza Ana.

Enguany tens dos oportunitats de col·laborar en la lluita contra el càncer i recorda: la teua ajuda no té preu.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Pau Díaz

Comparteix

Icona de pantalla completa