Diari La Veu del País Valencià
El SERVEF seleccionarà 115 joves per a estudiar i treballar a Alemanya
EFE / València

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) està gestionant un procés de selecció per a 115 joves que estiguen interessats a aconseguir un títol de formació professional al mateix temps que treballen a Alemanya.

Segons han informat fonts de la Generalitat, el Servei Públic Alemany subvenciona la formació d’alemany i les despeses de desplaçament perquè els joves interessats puguen cursar estudis durant 3 anys de Formació Professional Dual compaginant classes teòriques en un institut de formació professional amb un contracte de treball en una empresa.

Per la seua banda, el País Valencià, està gestionant dos projectes de formació dual en regions d’Alemanya. El projecte EDEKA facilitarà 47 llocs per a treballs relacionats amb el sector de l’alimentació en les regions de Sajonia, Anhalt i Baviera. (Forners, carnissers, dependents de carnisseria i forners…).

Aquesta mateixa empresa busca 5 carnissers i 5 floristes que ja estiguen en possessió d’un títol de formació professional reglada mínima de dos anys d’aquestes especialitats.

A més, el projecte HOSTALERIA permetrà a 58 joves treballar en hotels i restaurants a Berlín, Dresden i Baviera (21 cuiners, 25 maitres i 12 especialistes en hostaleria).

Les ofertes es poden consultar en la web del SERVEF, en GVA JOBS i en els Centres SERVEF d’Ocupació de tot el País Valencià i la data límit de presentació de candidatures finalitza el pròxim dia 6 de gener.

Els candidats han de ser joves entre 18 i els 35 anys tots dos inclusivament, i ha de mantenir-se fins avui d’incorporació als estudis de formació professional dual a Alemanya prevista per a l’1 d’agost de 2014.

Comparteix

Icona de pantalla completa