Diari La Veu del País Valencià
Oriola / Ximo Puig: “Les línies roges” de Fabra contra la corrupció “no existeixen”
RedactaVeu / Oriola

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha acusat al president del PPCV i de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, de “haver-se retratat” en recolzar una moció censura a l’Ajuntament d’Oriola “en la qual el 50% dels regidors del PP estan imputats”.

Aquestes declaracions han sigut realitzades per Puig després de l’acte d’homenatge als alcaldes socialistes d’Oriola, ciutat en la qual s’ha anunciat per part del Partit Popular i el partit local CLR un pacte per al registre d’una moció de censura a l’equip de govern format pels Verds i el PSPV.

I és que per als socialistes, amb aquesta moció de censura –única a Espanya pel nombre d’imputats que la signaran- es demostra que no existeixen les “línies roges” contra la corrupció a les quals Fabra ha al·ludit des que accedira al seu càrrec. El que ha ocorregut a Oriola és –en opinió de Puig- un “episodi més de la forma d’actuar del cap del Consell, és el que està fent Fabra, que diu una cosa i fa una altra” ha afirmat.

Per a Puig els ciutadans d’Oriola “no es mereixen aquesta ignomínia” assegurant que “més ràpid que tard les coses tornaran al seu lloc, que no pot ser un altre que el de la decència, una decència que li falta al PP, i especialment al govern de Fabra”.

Així, el dirigent socialista després d’assegurar que “els ciutadans veuran prompte què hi ha darrere de tot açò” ha criticat amb duresa el pacte subscrit entre ambdues formacions –PP i CLR-. D’aquesta manera Puig ha denunciat “la falta de vergonya del PP” en pactar una moció de censura, juntament amb un partit i unes persones –els edils del CLR- que “els van dir que eren uns corruptes i uns impresentables”.

Finalment, Puig ha realitzat un esment a l’acte celebrat a Oriola d’homenatge als alcaldes socialistes, recordant que “han sigut els únics, juntament amb l’alcalde actual, que no han sigut imputats o condemnats, tots els alcaldes del PP a aquesta ciutat han acabat algun en la presó i altres imputats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa