Diari La Veu del País Valencià
L’Aplec dels Ports de Sorita reuneix a 70 persones en la primera caminada
Comarquesnord.cat / Sorita

La convocatòria va ser tot un èxit amb unes 70 persones en total. Els de la llarga la completarien en unes 5 hores i mitja amb un desnivell de 1075 metres, passant per punts com el mas de Ripollés, el Bovalar, el Collet Talaiola o la Mola de Carrascal. Mentre que els de la curta ho farien en unes 3 hores i mitja amb un desnivell de 509 metres i cobrint el sender més utilitzat per anar fins a Xiva passant per punts com Torre del Posso o el Mas de Carceller. Els de la llarga tornarien cap a Morella per on van anar els de la ruta curta. Des de l’organització es mostraven satisfets per la resposta de la gent i perquè el temps va acompanyar.

A pesar de les dificultats d’organitzar una activitat d’estes característiques i el fet de ser la primera, la caminada va ser un èxit. A més, comptarien amb la implicació d’Espemo i empreses col·laboradores que van ajudar desinteressadament. Les properes caminades aplegaran a partir de març i esperen poder passar per tots els pobles de la comarca.

Abans de Nadal, el 21 de desembre, també celebraran la primera pro-Aplec en la que hi hauran diverses activitats entre jocs, xerrades, música i festa. Eixa jornada s’escollirà el lema de la XXXVI edició de l’Aplec dels Ports. Pròximament, tenen previst presentar la seva pàgina web, encara que ja es pot accedir i trobar informació.

Per altra banda, estan potenciant les xarxes socials en les quals estan recollint proposades sobre les actuacions a desenvolupar a la festa comarcal per excel·lència.

També estan promocionant la venda de polseres molt innovadores i loteria per a la Grossa de Nadal.

Comparteix

Icona de pantalla completa