Diari La Veu del País Valencià
Per la dignitat del periodisme al País Valencià, agermana’t a LA VEU
“La dignitat és l’únic actiu innegociable, insubornable que té un periodista. Periodistes que no confonguen mai informació amb propaganda. Respectuosos amb aquella vella definició feta per Horaci Verbitsky: “periodisme és difondre allò que algú no vol que se sàpia, la resta és propaganda”. Periodistes conscients de la seua gran responsabilitat social envers els seus conciutadans. Periodistes amb la mirada neta. Com ho és la d’aqueixes noves generacions de periodistes que es formen en la nostra universitat i als qui ara se’ls tanquen, encara més, oportunitats professionals.

Periodistes que compten amb estatuts de redacció o altres mecanismes legals que faça possible treballar amb plena autonomia en uns mitjans públics i en valencià. On l’única obligació siga cercar la qualitat d’una informació veraç i contrastada. Elaborada en llibertat, amb total independència i amb la ferma determinació de denunciar qualsevol intent d’intromissió, de pressió, d’amenaça, de suborn, d’humiliació. De violació, física o metafòrica, de la seua intimitat i de les seues conviccions profundes. Siga qui siga qui governe i on estiga realment el poder. En cas contrari sempre serà millor denunciar i marxar. Així, com en qualsevol altra situació en la vida, es preserva l’únic intangible innegociable que tenim com a individus, com a ciutadans i com a professionals: la dignitat. Estic segur que amb un nou govern aquesta televisió i ràdio públiques seran possibles, viables i sostenibles.”

Nosaltres, per dignitat i pel nostre país, des de l’àmbit privat hem posat en marxa el diari digital LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, que és el primer pas per constituir un futur grup empresarial valencià de la comunicació, amb l’objectiu de contribuir al canvi social i vertebrar el País Valencià, des de l’àmbit del periodisme.

Per això, cal entre les diverses fonts d’ingressos, que el diari digital líder en valencià d’àmbit de País Valencià, tinga cada dia més agermanats, des d’un café al mes (12€/any), o més si podeu i voleu.

Sense mitjans en valencià i de qualitat, que denunciem l’estat de corrupció i impunitat en el que viu el nostre país, i que informem i opinem sobre la realitat valenciana, el canvi al 2015 serà més difícil. I sense aquest canvi no hi haurà mitjans públics de qualitat, plurals i íntegrament en valencià.

Ara més que mai, cal que s’apunteu al nostre repte més ambiciós: continuar editant LA VEU cada dia del 2014. Necessitem que t’agermanes! Apunta’t al repte de 250 agermanats abans de 2014!

Gràcies.

Equip de La Veu

Comparteix

Icona de pantalla completa