Morera: “Exportarem Compromís a l'Estat espanyol per a les Europees”

El síndic de la coalició lloa el gran treball de Baldoví per donar a conèixer el treball dels nacionalistes valencians i remarca una candidatura "potent per a les Europees liderada per Compromís; exportar el nostre model"
15 desembre 2013 01:00h
Xavier Pérez / València

"Compromís liderarà una coalició de partits nacionalistes de cara a les pròximes eleccions europees, exportarem Compromís a Espanya, després d’una reflexió molt sòlida per a traure un bon resultat", ha declarat en exclusiva a La Veu, Enric Morera.

El líder del Bloc també ha remarcat la "sintonia" amb la resta de partits de la coalició per a conformar una candidatura europea "potent" amb la Chunta Aragonesista, Més Mallorca, grups de la coalició europea Verds / Ale, Anova o Geroa Bai "i molt important; tenir un component de xarxa ciutadana", ha destacat.

"Tenim una candidatura solidària, integradora i que aglutina tot un espai d’innovació a l'Estat espanyol", ha recalcat Enric Morera.

Morera també ha destacat les “bones relacions" amb el Partido Castellano, "gràcies al treball de Baldo".


Manolo Serrano (PCAS) amb Joan Baldoví

"Compromís liderarà aquesta candidatura perquè nosaltres hem patit la política d'austericidi i de retallades de la dreta valenciana", ha assenyalat.

A més, "la candidatura europea serà per a continuar avançant en el projecte de Compromís al País Valencià".

D'altra banda, Enric Morera, després de l'últim Consell Nacional del Bloc, ha eixit reforçat en el lideratge dins del seu partit i la coalició, i serà una peça clau de cara a l’el·laboració del reglament de Primàries amb vista a les pròximes cites electorals. "Estic molt content del resultat del Consell Nacional del Bloc".

Així, el 25 de gener se celebrarà el Consell General de Compromís on es decidirà l’estratègia de la coalició.

next