Diari La Veu del País Valencià
El PSPV qualifica de “provocació” el nomenament de Lola Johnson
RedactaVeu / València

El representant socialista en la Comissió de Control de RTVV, Josep Moreno, ha assegurat que el nomenament de Lola Johnson com a secretària autonòmica de Comunicació “només pot ser interpretat com una autèntica provocació”.

En aquest sentit, ha apuntat que “nomenar com a secretària autonòmica a la responsable de la manipulació en la RTVV durant tot el temps que la va dirigir; a la responsable d’haver abandonat a les víctimes d’abusos sexuals en una televisió que era la seua responsabilitat; a la responsable de la ruïna en els grans esdeveniments valencians al seu pas pel Consell i a una col·laboradora necessària de les pitjors trames de corrupció que han assolat el País Valencià només pot ser interpretat com una provocació intolerable”.

Així, Moreno ha incidit que Fabra “ens vol demostrar que segueix sent deixeble de Camps i la seua pitjor etapa; que ell no és canvi de res i que és còmplice dels de sempre”.

De la mateixa manera, el diputat socialista ha assegurat que el grup socialista en Les Corts ja ha sol·licitat la compareixença de Lola Johnson en la Comissió de Coordinació “perquè quan siga possible passe per allí a explicar-se”. Moreno ha destacat que “té moltes coses que explicar, tant de què pensa fer a partir d’ara, com del que ha fet en el seu gens clar passat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa