Diari La Veu del País Valencià
PSPV exigeix la compareixença de Ciscar perquè explique la situació del VCF
RedactaVeu / València

El diputat socialista, Rafael Rubio, ha reclamat la compareixença del vicepresident del Consell, José Ciscar, perquè segons ha assenyalat “és necessari que algú done explicacions sobre les possibles solucions que maneja el Consell davant la crítica situació econòmica del València CF”. Rubio ha destacat que és necessària la compareixença del vicepresident en les Corts per a mostrar els escenaris que maneja l’executiu davant la crítica situació econòmica del València Cf. Així el diputat socialista ha explicat que va demanar la seua compareixença en la comissió de coordinació el passat dia dos de desembre, encara que entén que és ell mateix qui hauria de sol·licitar-la personalment.

Rubio ha insistit que Ciscar ‘no pot eludir la seua responsabilitat perquè el Consell, a través de l’Institut Valencià de Finances (IVF) va avalar la Fundació en la compra d’accions del Club i per tant, és responsable en part de la seua gestió, més encara quan el president Fabra ha reconegut haver realitzat gestions en el Ministeri d’Hisenda per a buscar el seu suport’. Així, els socialistes exigeixen respostes ja que, segons ha manifestat, ‘ací es pot plantejar una venda o moltes coses, però nosaltres el que volem saber és l’opció que maneja la Generalitat. El govern valencià no pot dir que no té cap responsabilitat. Es va a vendre o no?, a qui?, amb quines garanties, serà un fons voltor que faça negoci i després se’n vaja?’. ‘S’han de donar respostes’ ha puntualitzat Rafa Rubio.

En aquest sentit, ha defensat que els valencians i valencianes hem de saber si la Generalitat està per la venda del Club ‘perquè sembla que Fabra està per la venda i, si és així, haurien d’explicar en quines condicions, com queda la massa social, com queda l’esperit valencianista i el valor sentimental que té el Club”.

Finalment ha subratllat que ‘com hem dit sempre, no són els valencians els que han de solucionar amb els seus diners aquest problema ja que la responsabilitat és del govern del PP que ha de donar solucions en aquest moment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa