Diari La Veu del País Valencià
Bankia posa a la venda el València CF
RedactaVeu / València

Per a Bankia, segons va manifestar en el comunicat, “l’alternativa més viable és la recerca d’inversors que puguen permetre garantir un bon projecte esportiu, social i econòmic”.

Bankia, doncs, no veu cap altra alternativa que la venda del club de Mestalla per eixugar el deute.

El comunicat va arribar el dia que el València va celebrar la junta general d’accionistes. En la junta, el president de l’entitat valencianista, Amadeo Salvo, va afirmar: “La venda del club no la decidiran ni Bankia ni la Generalitat, perquè no són els propietaris del club.”

Quasi més important que el que va ocórrer dins la junta, va ser el que va passar a l’exterior, d’on provenien informacions com l’emesa per Bankia en un comunicat, però també valoracions com la dels presidents de la Generalitat, Alberto Fabra, i Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, que compartien un acte a València a la mateixa hora que es celebrava la junta.

El contingut del comunicat de Bankia es va conèixer immediatament entre els assistents a la junta i es va convertir en el protagonista paral·lel d’una sessió on, mentre formalment s’analitzaven qüestions pressupostàries, els accionistes debatien la possibilitat que Bankia decidira propiciar la venda del club.

Comparteix

Icona de pantalla completa