Diari La Veu del País Valencià
Concentració a Xàtiva en protesta per l’expedient obert al col.legi

Comarcàlia.info / Xàtiva

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de la Costera-la Canal ha convocat una protestaper a este divendres per tal de rebutjar l’expedientobert al CEIP Taquígraf Martí per investigar les protestes de xiquets que demanaven “que torne Canal 9″ al pas de la comitiva del President Alberto Fabra en una visita a Xàtiva. L’acte està convocat per a les 18h d’este divendres 13 de desembre a les portes de l’ajuntament de la ciutat.

Esta protesta s’ha convocat després de la proposta realitzada des del sindicat STEPV, així com també s’ha acordat proposar que els partits de l’oposició presenten mocions a l’Ajuntament de Xàtiva de rebuig a l’acció de la Conselleria d’Educació i la convocatòria d’un Consell Escolar Municipalextraordinari per a tractar el tema.

L’STEPV considera que l’expedient és “una nova acció repressiva i una advertència al conjunt del professorat i equips directius que persegueix instaurar la por a fer públiques les queixes per la mala gestió del govern valencià”.

El mateix sindicat anima a participar en la concentració de divendres a Xàtiva amb pancartes reivindicatives i que reclamen el dret a la llibertat d’expressió.

Comparteix

Icona de pantalla completa