Diari La Veu del País Valencià
Benipeixcar i Santa Anna celebren el Nadal
Benipeixcar

El president de la Junta de Districte de Benipeixcar, Joan Muñoz, al costat de Maria Gràcia Gómez, presidenta de l’Associació de Veïns de la barriada han presentat aquest matí les activitats organitzades al barri amb motiu de les festes nadalenques.

Joan Muñoz ha declarat que “Benipeixcar manté el sentiment de poble i viu de manera intensa les festes. S’han preparat tot un seguit d’activitats per a aquests dies. Totes les associacions i col·lectius del barri participen de manera activa per la qual cosa la implicació és màxima”.
D’aquesta manera i organitzat per la Junta de Districte s’estan realitzant durant aquests dies tallers per fabricar figures de Nadal amb ceràmica al Centre Social del barri. Avui se celebrarà la segona part del taller que finalitzarà el pròxim dia 23 quan els nens podran portar a casa les figures ja acabades.
Per la seua banda, Maria Gràcia Gómez ha destacat que per al dia 24 s’ha organitzat la cavalcada del Pare Noel que, a partir de les 19.00 hores, recorrerà els carrers del barri. A més l’Associació de Veïns ha organitzat per al dia 27 dos tallers. Un de treballs manuals i un altre de titelles al Casal de l’Associació.
Finalment, Muñoz ha destacat que del 23 de desembre al 4 de gener es posarà en marxa l’Escoleta de Nadal. “Col·laborem des de la Junta de Districte per fer-la assequible. Tindrà un preu de 20 € i disposem de 20 places en total. La idea és que els més menuts puguen realitzar diverses activitats i jocs en l’època de vacances” va finalitzar el regidor.

Santa Anna

La presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna, Lorena Milvaques, així com el secretari de l’Associació Veïnal de Santa Anna, Felipe Mahiques, han presentat aquest matí les activitats organitzades al barri per celebrar el Nadal.

Així, el divendres 23 de desembre, de 17.30 a 20.30 hores, a la plaça de Santa Anna, s’hi instal·larà la caseta del Pare Noel, perquè els xiquets puguen portar-li la seua carta. L’activitat està organitzada pel Departament de Comerç.

Dimecres 28 de desembre, al Centre Social, hi haurà animació juvenil: Zumba for kids. De 16.30 h a 18 h. Cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 96 287 08 23. Organitzat per l’Associació de Veïns de Santa Anna.
A més, els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre; 2, 3 i 4 de gener s’ha muntat l’Escoleta de Nadal, al Centre Social. Es tracta d’una escoleta lúdica, amb multitut d’activitats i repàs escolar. Dirigida a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

El divendres 30 de desembre i el dilluns 2 de gener, al Centre Social de Santa Anna, hi haurà animació juvenil: Art-Atac. De 16.30 h a 18 h. Cal inscriure’s prèviament cridant al telèfon 96 287 08 23. Està organitzat per l’Associació de Veïns de Santa Anna.

Dimarts 3 de gener, de 17.30 h a 20.30 hores, a la plaça de Santa Anna, el Patge Reial ens espera per portar-li la carta per als Reis Mags d’Orient. També hi haurà animació infantil, jocs i cotó de sucre. Està organitzat pel Departament de Comerç.

Finalment, el dimecres 4 de gener, al Centre Social de Santa Anna hi haurà animació Juvenil: Funky. De 16.30 h a 18 h. Cal inscriure’s prèviament cridant al telèfon 96 287 08 23. Està organitzat per l’Associació de Veïns de Santa Anna.

“Vull animar la ciutadania a visitar aquests dies el nostre barri, gaudir del nostre entorn, de les activitats programades i del magnífic betlem realitzat artesanalment pels Joves de la Germandat de la Santa Cena i que ha rebut el primer premi de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia en la categoria d’entitats. Es pot visitar de dilluns a divendres, de 17.30 h a 20 h, en la planta baixa del Centre Social de Santa Anna”, ha conclòs Milvaques.

Comparteix

Icona de pantalla completa