Diari La Veu del País Valencià
Gandia dóna impuls a la gastronomia
L’alcaldessa i representants del sector inicien la confecció d’un Pla Director per a marcar estratègies i promoure fires i esdeveniments relacionats amb el món culinari.
L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en companyia de tècnics del departament de Turisme; el president de Asemthsa, José Manuel Navarro; i empresaris de l’hostaleria de la ciutat, han estat aquest cap de setmana en Gastrónoma, el gran esdeveniment de la gastronomia que s’ha celebrat en Fira València des del dia 19 al 21 de novembre. Tots ells han mantingut una trobada amb el consultor gastronòmic Iñaki Gaztelumendi, qui s’ha oferit per a col·laborar amb la ciutat a través de la realització d’un Pla Director de Gastronomia amb la implicació de l’Ajuntament de Gandia i del sector hostaler, i gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme.
L’objectiu és marcar estratègies per a, conjuntament, preparar fires, esdeveniments i promocionar els plats típics de la ciutat.
L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va assenyalar que el govern aposta de manera decidida per un model turístic concret i definit, que ofereix un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l’esport “i amb els complements del nostre ric patrimoni cultural, històric, gastronòmic i mediambiental, i precisament ací encaixa perfectament el Pla Director de Gastronomia que acabem d’iniciar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa