Diari La Veu del País Valencià
Gandia acollirà el pre-meeting del IETM
La International network for contemporary performing arts agrupa més de 500 organitzacions d’arts escèniques procedents de tot el món.
Més de 30 representants de IETM (international network for contemporary performing arts), una xarxa de més de 500 organitzacions d’arts escèniques i membres individuals que treballen en les arts escèniques contemporànies a tot el món: teatre, dansa, circ o Art viu interdisciplinari, visitaran Gandia el pròxim dimecres 3 de novembre dins el programa d’actes que l’organització internacional té previst realitzar a València fins al 6 de novembre.
D’aquesta manera, la delegació de IETM composta per artistes i promotors culturals procedents d’Austràlia, Canadà o el Japó entre d’altres, acudiran a Gandia on realitzaran una visita guiada al Palau Ducal i el Centre Històric de la ciutat. Posteriorment participaran en un showcooking on es prepararà una fideuà. Més tard assistiran a una xerrada de la professora Clara Boj on s’abordarà la influència de l’art contemporani a la infància, la joventut i les famílies i finalitzaran la seua estada a Gandia assistint a una representació teatral al Teatre del Raval.
La iniciativa s’emmarca dins de les polítiques de promoció de l’àmbit cultural de la ciutat acordades en les diferents taules de Turisme celebrades que pretenen fer valdre i desenvolupar activitats que donen a conéixer el patrimoni cultural, històric, comercial i gastronòmic de Gandia.

Comparteix

Icona de pantalla completa