Diari La Veu del País Valencià
Gandia participa en la Fira de Turisme de Rimini
Gandia va presentar la seua oferta turística la passada setmana a la fira TTG Incontri de Rímini (Itàlia) que va tenir lloc del 13 al 16 d’octubre i a la qual va acudir al costat de València Turisme i la ciutat de València, dins de l’estand de Turespaña.
La fira de Rímini està organitzada per la revista especialitzada en turisme TTG i destinada només a professionals del turisme, és la fira més important del sector a Itàlia, i reunix tots els anys a la ciutat de Rímini als principals operadors turístics italians ja més de 50.000 professionals del turisme.
En aquesta fira s’ha donat a conéixer l’oferta de turisme cultural, mediambiental, esportiva i sol i platja que oferix Gandia a diferents Touroperadors Italians, buscant així consolidar el creixement d’aquest emissor, un dels més importants i amb més capacitat de creixement en els pròxims anys.
Entre les múltiples reunions que es van mantenir durant la fira destaca una amb l’associació de cicloturisme més important d’Itàlia i una altra amb un dels operadors turístics on-line que més vendes realitza al país transalpí.
Es tracta de la quarta fira a la qual acudix en representació de la ciutat els tècnics del Departament de Turisme per tal de potenciar l’arribada de visitants des de l’estranger.
Després de finalitzar la temporada turística Gandia ja ha estat present en les fires IFTM Top Resa de París, 50 Plus Beurs d’Utrecht i la Fira Internacional de la Bici celebrada a Madrid, tres de les trobades turístics per excel·lència destinats a públic professional, al turisme sènior i al cicloturisme, respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa