Diari La Veu del País Valencià
Els espectacles amb animals no s’autoritzen a la Fira de Gandia
A l’igual que a l’edició anterior, s’han repartit 10.000 tiquets per a les atraccions de Fira entre les escoles, perquè cap xiquet i xiqueta es quede sense anar-hi. També s’eliminen els privilegis a regidors i personal de confiança, que no disposaran d’entrades ni passes gratuïts per assistir als concerts.

L’Ajuntament de Gandia ha recordat aquest matí que, a l’igual que l’any passat, no s’ha autoritzat a cap atracció, estand o paradeta de la Fira i Festes de Gandia, la utilització o exhibició d’animals, per tal de garantir la seua protecció i unes condicions de vida dignes.

Pel que fa als 10.000 tiquets que els empresaris de les atraccions de Fira lliuren, via conveni, a l’Ajuntament de Gandia, s’ha repetit la iniciativa de repartir-les entre tots els centres educatius de la ciutat, per garantit que cap xiquet o xiqueta es quede sense possibilitats de muntar a les atraccions de la Fira.

Finalment, el govern local ha manifestat que continua amb el propòsit d’acabar amb els privilegis que corporacions anteriors atorgaven a regidors, grups municipals i personal de confiança, pel que fa a l’accés gratuït als espectacles de pagament de la Fira. Així, l’any passat ja es va decidir que no es regalaria cap entrada als membres corporatius.

Comparteix

Icona de pantalla completa