Diari La Veu del País Valencià
Cultura estrenarà a la Fira una aplicació mòbil per interaccionar amb la ciutadania
Es diu AMIX i està creada per una empresa de Gandia. La descàrrega és gratuïta. Amb el codi “Fira”, l’usuari accedirà al fòrum “Fira Gandia” des d’on podrà descarregar-se el programa de festes, comentar i pujar imatges, així com rebre informació sobre els esdeveniments o recordatoris 30′ abans de cada acte.

El regidor de Cultura i Festes, Joan Muñoz, ha presentat aquest matí una nova eina que agilitzarà la comunicació amb la ciutadania durant la Fira i Festes de Gandia. Es tracta de l’aplicació per a mòbils AMIX, desenvolupada per una empresa gandiana del mateix nom. Mitjançant la descarrega gratuïta de l’App, l’usuari accedirà al fòrum “Fira Gandia”, on trobarà informació puntual sobre els diferents esdeveniments programats (canvis, incidències…).

A més de poder descarregar-se el programa d’actes, penjar-hi fotos, fer comentaris… tindran avisos 30 minuts d’abans de començar cada actuació. El codi d’accés és molt senzill: Fira.
El Servei de Comunicació Professional AMIX pretén, segons el seu responsable, José Vicente Gomar, “revolucionar la forma de comunicació amb la ciutadania. Així, qualsevol col•lectiu, organització o empresa de Gandia pot obrir canals de comunicació segmentats, és a dir, els usuaris només rebran la informació que els interessa realment”. En el cas del Departament de Cultura, es crea un fòrum únicament al voltant de la Fira i Festes 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa