Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia de Crespins contractarà treballadors de la borsa de treball
L’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins contractarà treballadors de la borsa de treball per a dur a terme els projectes que presentarà els pròxims dies al Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) i el Pla Camins i Vials (PCV) .

Millores en el col·legi, instal·lació de jocs infantils, senyalització, adequacions i repavimentacions vials, actuacions i millores en zones verdes o la construcció de trasters en el poliesportiu, així com millores a dur a terme en la Llar dels Jubilats i l’adquisició d’equipament per a la Casa de la Cultura i la Sala Generalitat a més de divers material urbà, són part dels projectes que es presentaren pròximament dins del Pla Provincial d’Obres i Servicis i el Pla Camins i Vials, ambdós de la Diputació de València. L’ajuntament per mitjà de la gestió directa pretén contractar treballadors de la borsa de treball del poble obtenint així un benefici doble de les ajudes concedides.

L’Alcúdia de Crespins 14 de novembre de 2016. Amb un pressupost total de 130.492,28EUR provinents del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) el consistori de l’Alcúdia de Crespins es prepara per a la presentació de projectes per a la renovació i millora del municipi. Els projectes, ja acceptats en una primera fase, ara esperen la seua presentació i assignació econòmica per a fer-los efectius. Amb estes ajudes, s’ha preparat una sèrie d’accions a realitzar i per a això es pretén la contractació de 6 persones per una duració de 6 mesos. La gestió directa que portara l’ajuntament permetrà la contractació de 3 peons i 2 pintors de la Borsa de Treball municipal i un oficial d’obra contractat del Servef.

En el pla d’inversions locals que ha elaborat el propi Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins consta d’onze fronts distints per als que es va a contractar gent de la borsa de treball i es va a destinar mes de la mitat del pressupost concedit. Estos treballs, que l’ajuntament gestionarà de manera directa són la senyalització viària, l’adequació de la cuneta de l’Avinguda València i l’Avinguda Castella, l’eliminació de la zona de graves en el CEIP La Sénia, el tancat per a l’espai caní (C/ Vicente Asensi) , reforma de la caseta emissora de ràdio en depòsit municipal, millores en Jardí Hort de Colomer, instal·lació de jocs per a xiquets en la Plaça Marià Benlliure, intervenció en els jardins del Grup Adolfo Franco, en els jardins del Corts Valencianes i en els de la C/ Vicente Asensi, i la construcció de trasters en el poliesportiu Municipal.

Una altra de les prioritats del consistori és millorar la zona de la cafeteria de la Llar del Jubilat així com l’adquisició d’equipament per a la Casa de La Cultura i la Sala Generalitat a més de material urbà per al poble.

En el tema de les millores dels carrers per la seua banda, amb ambdós plans se’n van a repavimentar vials; El Carrer Cor de Jesus, El Carrer Madrid, El Carrer Colom, El Carrer Pontó, Plaça Poeta Lorente i El Carrer Crist en total 53.000 euros entre els 2 plans destinats a millores vials.

Estes obres se sumen a les realitzades amb el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, també de la Diputació i que van permetre actuar en la urbanització de l’Antic Camp de Futbol. Es va connectar El Carrer Porvenir amb la Vila Aurora i ja es van millorar voreres, il·luminació i senyalització. Es van dur a terme obres de millora en el poliesportiu, en el Parc Hort Colomer, en la guarderia i en el cementeri. I es van recuperar zones abandonades i oblidades que ara han renascut.

Comparteix

Icona de pantalla completa