FAPA-València convida a la Conselleria d’Educació a visitar els ʹnous centresʹ

La Federació pagarà l’autobús i la gasolina perquè ʺno hi haja excusa per a tirar-se enrereʺ
1 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / València

Josep Ricard Revert i altres membres de l’executiva de FAPA-València es desplaçaren ahir de matí fins al registre d’entrada de la Conselleria d’Educació per a fer efectiu el lliurament del document on se sol·licita resposta de la Secretaria Autonòmica d’Educació, indicant dia i hora, per a visitar tots els centres nous construïts per l’Administració pública. Així li ho proposaren al secretari autonòmic i al director general de Formació Professional en la concentració convocada per la Federació el passat mes de gener.

En concret, el passat 18 de gener FAPA-València amb les seues AMPAs federades es van desplaçar fins a la Conselleria d’Educació en protesta per l’abandonament dels col·legis i instituts. En definitiva, pel deteriorament del sistema educatiu públic que està posant en perill la seguretat de l’alumnat. Sota el lema De la Conselleria d’Educació, protegix-te un grup nombrós de pares i mares van manifestar el malestar pel dèficit d’infraestructures.

Després de la concentració, el secretari autonòmic, Rafael Carbonell i el director general de Formació Professional, Gonzalo Albau, van rebre a Josep Ricart Revert, en representació de FAPA-València i a altres membres de les AMPAs. Finalment han acceptat la proposta i visitaran tots els centres nous de la província, que segons la Conselleria han sigut construïts recentment.

FAPA-València es va comprometre a pagar l’autobús i la gasolina perquè la despesa no siga un problema per a la Conselleria d’Educació ʺi no hi haja excusa per a tirar-se enrereʺ, afirma Josep Ricard Revert.

next