Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia de Crespins es prepara per rebre les seues Festes Majors
L’alcalde de la localitat i la regidora de Festes han convidat als veïns de la comarca a gaudir dels actes que s’han programat i que inclouen activitats per a tots els públics.

En la localitat de l’Alcúdia de Crespins ja ha començat el compte enrere per a la celebració de les Festes Majors. La máxima representant de les festes d’enguany, Marta Bonilla, així com les festeres Cristina Ibáñez, Andrea Maria Pedrón, Verónica Rodríguez, Maria Revert, Carla Llácer i Marina Rico; i els festers Pepe Mestre, Javi Llácer i Guillermo Bonany, ja ho tenen tot a punt per a viure d’una manera molt intensa i especial l’edició de les Festes Majors d’enguany.

Divendres, com a acte previ a la presentació oficial, tindrà lloc la tradicional Serenata a les festeres i festers de 2016 i a la seua festera major que començarà a les 23:15h des de la plaça de la Constitució.

A l’igual que l’any passat, i seguint les preferències dels festers, l’acte estarà amenitzat per una xaranga i es comptarà amb l’acompanyament de la Corporació Municipal, la Comissió de Festes i els veïns que vullguen participar.

Tan sols un dia després, el dissabte, es celebrarà un dels actes més emotius de tots els que formen part de l’extens programa que s’ha organitzat per a enguany, la presentació. Un acte amb accés lliure que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament.

A les 20:00h donarà inici el pasacarrer i recollida de les festeres i festers 2016, de la festera major de 2015, Berta Gallego, i de la de 2016, Marta Bonilla. Al voltant de les 21:00h arrancarà la presentació. Durant l’acte protocol·lari la festera de l’any passat coronarà a la d’enguany, convertint-la de manera oficial en la máxima representant de les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins per a 2016 així com també es farà un reconeixement a la festera de fa 25 anys.

Seguidament, als patis de les escoles municipals, hi haurà sopar de gala servit per ‘Lluna Events’ i amenitzat amb el quartet ‘Jem’. A més, en acabar hi haurà discomóvil fins la matinada.

Finalment, l’alcalde de la localitat, Roberto Granero, i la regidora de Festes, Yasmina García, han volgut convidar a tots els veïns de la comarca a formar part d’aquestes festes ja que hi ha activitats per a tots els públics i per a tots els gustos. A més, han volgut animar als festers a viure al màxim aquesta experiència i a gaudir de cada segon de les festes.

Comparteix

Icona de pantalla completa