Diari La Veu del País Valencià
La Banda Juvenil queda en el primer lloc del I concurs de Bandes Juvenils
La Banda Juvenil de l’Artistica Manisense queda en el primer lloc del I concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort”

L’Ajuntament de Manises vol donar l’enhorabona a la S.M. Artística Manisense, ja que ahir la Banda Juvenil va ser la triunfadora en el I Concurs de Bandes Juvenils “Memorial Francisco Fort” que va organitzar el Centre Artístic Musical de Montcada.

L’agrupació manisera, dirigida per Jesús Jareño, va participar en la categoria principal que inclou bandes de fins 80 músics i va interpretar l’obertura Es Vedrà, de José A. Pina, com a obra de presentació; Fate of the Gods de Steven Reineke, com a obra obligada, i com a obra lliure Carlomagno, de Pere Sanz.

És la primera vegada en la història que la Banda Juvenil de la societat ha participat en un certamen de bandes juvenils.

En total, onze agrupacions juvenils participaren en aquesta edició del concurs, entre les quals podem trobar la Unió Musical de la Pobla de Farnals, l’Agrupació Musical de Rocafort, la Unió Musical de Montcada, la Societat Ateneu Musical del Port o l’Agrupació Musical de Massarrojos, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa