Diari La Veu del País Valencià
Manises cessa de la junta local de govern un portaveu del PP
L’alcalde, a proposta de l’equip de govern de l’Ajuntament de Manises, ha decidit cessar de la junta local de govern el portaveu del Partit Popular, Francisco Esquerre.
Diversos han estat els incidents acumulats durant els últims mesos pel portaveu del Partit Popular amb faltes de respecte, eixides de to en els plens, que fins i tot han arribat a menyscabar l’autoritat de l’alcalde en els plens municipals.
Des de l’inici de la legislatura, l’oposició formava part de la Junta de Govern, en un intent d’afavorir el diàleg i d’evitar l’obscurantisme que ha caracteritzat l’actuació d’aquest òrgan en els mandats del Partit Popular, però l’actuació del Regidor, ara cessat, i la seva nul·la capacitat propositiva, ha revelat inútils les intencions inicials. Una llarga sèrie d’altercats, culminats amb els incidents intencionalmente provocats en l’última sessió plenària, han portat a l’equip de govern al convenciment de la conveniència de prendre la decisió adoptada.
Aquesta mesura ha estat comunicada aquest matí al portaveu del Partit Popular per una resolució d’alcaldia el text de la qual diu el següent:
“L’Alcaldia, mitjançant Resolució 1994/2015, de 25 de juny, va dur a terme el nomenament de membres de la Junta Local de Govern de l’Ajuntament de Manises, designant entre els mateixos, per exercir aquest càrrec, al regidor del grup Partit Popular Sr. Francisco M. Esquerre Moreno. El temps transcorregut des del nomenament ha permès a aquesta Alcaldia comprovar l’escàs grau d’integració del regidor en les tasques de l’equip de govern, la qual cosa motiva a l’Alcaldia un replantejament de la composició d’aquest òrgan”.

Comparteix

Icona de pantalla completa