Diari La Veu del País Valencià
Programa de Pràctiques Formatives per a joves a Manises
Programa de Pràctiques Formatives per a joves (Modalitat Post)
De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):
1. Beneficiari:

Jove major d’edat i que no supere els 35 anys a la data de finalització de presentació d’instàncies, que estiga en possessió del títol oficial universitari de Llicenciat o Grau en fonaments de l’Arquitectura o Enginyeria Civil o en Ingenieria en Obres Públiques, preferiblement en l’especialitat d’urbanisme.

2. Finalitat:

La concessió d’una beca per a un becari o becària. Aquesta beca es vincula al projecte “Aplicació del Reglament regulador de la referenciación cartogràfica i els formats de presentació dels instruments de planificació urbanística i territorial de la Comunitat Valenciana, aprovat per Decret 74/2016, de 10 de juny, del consell, al planejament urbanístic municipal i Catàleg de Béns i Espais Protegits per a la seua difusió a través de la WEB municipal”.

3. Bases reguladores:

4. Import:

Aquesta beca està dotada amb un import d’1.000 euros bruts mensuals per a una jornada de 30 hores setmanals, a abonar en períodes vençuts.

5. Finançament:

Aplicació pressupostària 24120-48100 amb un límit de 6.211,44 €.

6. Termini de presentació de sol·licituds:

Deu dies naturals posteriors a la publicació de la convocatòria en el BOP.

A l’efecte de poder justificar la subvenció de la Diputació Provincial de València el termini per a presentar sol·licituds finalitza el 6 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa