Diari La Veu del País Valencià
Manises inicia ‘Eres important, fes-te voluntària lingüística’
La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Manises ha posat en marxa la campanya “Eres important, fes-te voluntària lingüística”, una activitat inclosa dins de les activitats relacionades amb les Trobades d’Escoles en Valencià.

És un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar el seu temps a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida quotidiana per fer-ho.
És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l’aprenentatge previ.

Segons paraules de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Pilar Molina, «aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià, vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants».

El proper dia 18 de gener tindrà lloc la presentació d’aquesta iniciativa a les 19:00 hores a la Casa de Cultura de Manises. Poden obtindre més informació en el departament d’Educació, ubicat al carrer Menéndez i Pelayo, 12, o al correu electrònic educació[email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa