Diari La Veu del País Valencià
Manises amplia l’horari especial de la sala d’estudis en època d’exàmens
La sala d’estudis de la biblioteca pública municipal Enric Valor, situada a la Casa de Cultura, oferirà un horari especial per als estudiants, que ja comencen a preparar els seus exàmens.

La novetat d’enguany és que quasi es triplica l’oferta en la quantitat d’hores a disposició dels estudiants. En total més de quaranta dies amb horari especial per a fer ús de la sala d’estudis.

Enguany, s’ha realitzat una ampliació d’horari i l’horari especial s’avança al dia 12 de desembre a diferència d’anys anteriors que començava el dia 7 de gener i finalitza el 26 de gener del 2017.

L’horari habitual de tancament de la sala d’estudis serà a la 1.30 hores de la nit a excepció dels diumenges que serà a les 21.00 hores i només romandrà completament tancada els dies més senyalats de les festes com son 24, 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener. Els dies 24 i 31 de desembre només tancarà per la vesprada.

Amb esta ampliació d’horari, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha destacat que “d’aquesta forma s’han escoltat els estudiants i es dóna suport a la seua demanda d’augmentar l’oferta en dies i hores”.

Comparteix

Icona de pantalla completa