Diari La Veu del País Valencià
Manises presenta ‘Manises Participa’
Demà divendres a les 18:30 hores es presenta a Manises el projecte “Manises Participa”. La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises és qui porta endavant aquest projecte amb l’objectiu de reunir a tots els actors implicats en el desenvolupament territorial i posar en marxa una participació activa per i per a tots.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’està duent a terme l’elaboració d’un nou Reglament de Participació Ciutadana que, a més de regular i crear nous espais de participació veïnal, sembrarà els preceptes per a un pressupost participatiu. Serà un Reglament que es nodrirà i es conformarà amb les aportacions de la ciutadania de Manises.

Els treballs s’iniciaran per mitjà de taules sectorials on s’exposarà i conformarà el reglament. Els sectors quedaran constituïts temàticament per les associacions i entitats de Manises que actuaran com a canal de connexió entre la ciutadania i l’Ajuntament.

Cada associació de Manises serà convocada a les seues taules atenent als fins i les activitats que realitza: consells veïnals, consell d’associacions esportives, educatives, culturals, festives i socials.

D’ altra banda, amb la creació de la nova web de l’Ajuntament de Manises es dedicarà un espai al pla de participació, on estarà tota la documentació referida al procés «Manises Participa».

No obstant això, a través de Ràdio Manises s’obri una Finestra Veïnal, un programa Mensual per estar al corrent de les novetats del projecte.

Qualsevol consulta o suggeriment pot ser remesa a l’email [email protected]

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, ha destacat que «el lema del projecte Manises Participa és «Participar Participant» i amb ell es pretén que el Manises del futur es construïsca entre tots i totes». El regidor també ha afegit que «aquest divendres es presentarà el plan de participació que es va a desenvolupar al llarg de tota la legislatura. D’aquesta forma, es podrà decidir el model de ciutat que volen els manisers i maniseres».

Comparteix

Icona de pantalla completa