Diari La Veu del País Valencià
Manises lliura el Premi 9 d’octubre a l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica
L’Ajuntament de Manises a la sessió plenària del dia 29 de setembre de 2016 va decidir atorgar a l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises (EASC), proposta que va ser realitzada per part de l’equip de govern i que va comptar amb els vots favorables de l’oposició.

Amb motiu de la celebració del dia 9 d’octubre, l’Ajuntament de Manises ha decidit reconéixer aquesta escola manisera amb el premi 9 d’octubre 2016 ja que gràcies al treball i a l’esforç de l’EASC ha aconseguit arribar on està i convertir-se en un referent en el món de la ceràmica

Durant aquest any, s’han revisat les bases de concessió del guardò anteriors i s’han creat unes noves que tracten de tornar l’essència inicial d’aquest premi que reconeix el bon fer i el dur el nom de Manises molt lluny.

Aquest és un reconeixent a l’EASC per la seua impecable trajectòria professional formant grans ceramistes de la nostra ciutat i de fora d’ella. La directora de l’escola, Mª Jesús Sanz, va ser condecorada amb un plat de reflexe metàl·lic realitzat especialment per a aquest premi pel ceramista maniser Arturo Mora.

L’alcalde de Manises Jesús Borràs i Sanchis vol donar públicament la seua enhorabona i a més ha recalcat que ”en l’actualitat la ceràmica està passant per una important crisi i per eixe motiu és una prioritat de l’actual equip govern recolzar la ceràmica i prendre totes les mesures necessàries perquè una activitat tan nostra i arrelada a la ciutat de Manises, puga arribar al lloc on es mereix”.

Segons paraules de l’alcalde, “durant aquest any s’han revisat les bases per a la concessió del premi per donar-li la importància i la rellevància que li correspon i no devaluar-lo”

Comparteix

Icona de pantalla completa