Diari La Veu del País Valencià
Manises celebrarà la primera edició del ‘Comerç i tapes festival’
L’Ajuntament de Manises a través de la seua Regidoria de Comerç i en col·laboració amb la resta de les Regidories de l’àrea de Serveis a la Ciutadania i Participació Pública, pretén desenvolupar diverses activitats encaminades a dinamitzar el teixit comercial, hostaler i empresarial de la ciutat, i per eixe motiu ha organitzat la primera edició del «Comerç i Tapes Festival».

El Festival que tindrà lloc els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre i tindrà dos parts diferenciades.

En primer lloc, s’instal·larà una Galeria Comercial en el Bulevard Roses (al costat de la Piscina coberta) en la qual participaran Comerciants i Hostalers. Aquest esdeveniment és un nou enfocament de participació i per ser el primer d’una sèrie d’actuacions, el cost de les casetes serà subvencionat per l’Ajuntament a raó de una caseta per participant que només haurà de pagar l’impost d’ocupació de via pública.

I en segon lloc, es farà “La Ruta de la tapa”, esdeveniment que convida als manisers, maniseres i visitants a recórrer el municipi gaudint de les especialitats culinàries dels nostres bars i restaurants. Cada establiment presentarà una tapa i la gent podrà seguir alguns dels 5 itineraris que per zones geogràfiques proposarà l’Ajuntament a través d’un fullet amb fotografies de les creacions culinàries.

Els establiments inscrits rebran un adhesiu que els acredita com a participants en la RUTA DE LA TAPA – MANISES 2016 i que els donarà dret a ser votats i triada la seua tapa com la millor de l’itinerari. L’establiment que aconseguisca ser la tapa vencedora oferirà als guanyadors dos sopars.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, ha destacat que «espera que aquest esdeveniment siga del grat de tots els nostres ciutadans i de qui ens visite per poder potenciar la gran oferta gastronòmica que tenim a Manises i animar a tots a passar un cap de setmana diferent amb la família i els amics participant en aquesta iniciativa del consistori».

Amb la finalitat d’amenitzar el festival, durant els tres dies hi haurà diverses actuacions d’animació constant al llarg de la galeria comercial com batukada, actuació de màgia, música, conta contes, inflables i demostració de torn, entre altres activitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa