Diari La Veu del País Valencià
Inici del Curs escolar 2016/17 a Manises
Aquest matí ha iniciat el curs 2016/17 en tots els centres escolars de Manises. De fet, les escoles infantils de la població han obert les seues portes per rebre als més de 350 xiquets i xiquetes matriculats fins al moment. L’alumnat nou s’anirà incorporant a poc a poc perquè la seua adaptació als nous hàbits i horaris post-vacacionals siga el més fàcil possible.

D’altra banda, en els nivells d’Educació Primària i Secundària es va procedir en el mes de juliol a escolaritzar a tot l’alumnat que va sol·licitar plaça en el municipi i s’ha continuat acceptant les sol·licituds que han arribat fora del període ordinari.

Durant el mes de setembre també ha començat amb tota normalitat la sol·licitud d’admissió i matriculació a l’Escola d’Oficis, on es desenvolupen els Programes de de Qualificació Professional Bàsica (Perruqueria i Fabricació Mecànica), a l’Escola de Persones Adultes i a l’aulari de l’Escola d’Idiomes.

Tres dies abans de l’inici del curs, la regidora d’Educació, Pilar Molina, va explicar a tot el col·lectiu de pares i mares les circumstàncies de l’inici del curs, en una xerrada informativa celebrada a l’Auditori Germanies.

Pilar Molina ha explicat que a la reunió es va «animar a tots els pares i mares que volen augmentar la seua implicació i participació a proposar les seues idees canalitzant-les per les Ampas dels centres educatius».

Comparteix

Icona de pantalla completa