Diari La Veu del País Valencià
Pla de Transició Primària/Secundària
Han començat les activitats per l’alumnat del «Severí Torres» i el «9 d’octubre» de Senyera, per a conéixer l’Institut «Vicente Gandia», activitats que contempla el Pla de Transició.
En concret, va començar el dia 15 de febrer amb una Reunió per a les famílies, on la Direcció del centre va explicar les qüestions formals de funcionament de l’institut i les novetats que trobaran respecte als actuals estudis a Primària.
La setmana següent, el 22 de febrer, quatre Alumnes-Ajudants de l’institut visitaren els dos col·legis per explicar, des del punt de vista de l’estudiant, com és el dia a dia al centre i respondre les preguntes i dubtes dels futurs estudiants.
A continuació, el 23 al matí varen ser els i les alumnes de Primària els que visitaren el «Vicente Gandia», amb assistència a una classe inclosa. Aquest mateix dia, a les 19’00 hores assistiren acompanyats de les famílies a la «Vesprada de portes obertes», visita guiada per l’Alumnat-Ajudant i on els diferents departaments ofereixen un miniconcert, una coreorafia, una exhibició de badminton, experiments químics i físics, o com es treballen les diferents matèries.
Aquestes activitats conclouen el dia 1 de març, a la vesprada amb una tertúlia literària organitzada pel Club de lectura i els voluntaris i amb la participació dels futurs alumnes de 1r d’ESO i les seues famílies.
El pas d’un centre a l’altre es fa amb la major normalitat possible i amb la coneixença prèvia de les instal·lacions i espais, però també de com es desenvolupa la vida acadèmica al «Vicente Gandia».
IES “Vicente Gandia”

Comparteix

Icona de pantalla completa