Diari La Veu del País Valencià
Centenars de xiquetes i xiquets celebren el carnestoltes
La vesprada del passat divendres centenars de xiquetes, xiquets, mares, pares i mestres de les escoles Infantil, Hernández, Severí Torres i Sto. Domingo de Castelló eixiren al carrer disfressats per celebrar el carnestoltes.

Els preparatius començaren, coordinats per la Comissió Municipal d’Activitats Extraescolars, a les 15:15 h, simultàniament, al Ravalet i a la ronda de l’Almenà; des d’on eixiren l’alumnat de Sto. Domingo i el del Severí Torres, respectivament, acompanyats cadascun per les seues bandes de música

Després d’arreplegar els companys i amics del col·legi Hernández i de l’Escoleta Infantil, respectivament, els dos grups coincidiren a la plaça de Pepe Roig; i des d’ací començaren, acompanyats sempre per la Policia Local, el passacarrer col·lectiu pel centre del poble fins arribar a la plaça de l’ajuntament.

Ací el grup municipal d’animació, amb l’actora de “Lea”, reberen l’allau de disfressats i llegiren el “Pregó de Carnestoltes”. En acabar el pregó, els acomiadaren perquè cada grup tornara als centres de procedència i des d’allà, amb les famílies, es retrobaren més tard a l’Auditori REX.

Ací podeu veure totes les fotos i baixar-les cliclant ací – Àlbum
A l’Auditori els esperava l’actuació del grup d’animació “CircTrica” i Anna Rebenaque, escenificant “Lea” perquè els més menuts i les famílies acabaren de passar la vesprada de carnestoltes.

Així, tres hores més tard finalitzava una vesprada lúdica, divertida i participativa per tothom, gràcies a la col·laboració i coordinació de tots els col·lectius escolars i municipals implicats.

Visca Carnestoltes !

Comissió d’Activitats Extraescolars del CEM de Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa