Diari La Veu del País Valencià
Castelló, el 4G i les interferències en la TV
Durant el mes de febrer, s’incrementaran les antenes de 4G a Castelló. Tanmateix, si vius prop d’una de les noves estacions de telefonia 4G que s’instal·laran, pot ser que no estigues tan content, ja que eres un dels candidats perquè els teus canals de televisió de la TDT tinguen interferències.

Per sort és senzill de solucionar, i gratis, però cal actuar prompte perquè l’entitat que gestiona les interferències entre la TDT i la connexió 4G només arreglarà els problemes gratuïtament durant un temps.

Si teniu problemes d’interferències en el pròxim mes, des de l’Ajuntament de Castelló s’han fet gestions i per poder solucionar el problema i les empreses de telefonia han posat a la disposició de tots els usuaris un número de telèfon gratuït al qual poden telefonar perquè el problema siga solucionat. Aquest número és el 900 833 999.

Quin és el motiu pel qual els meus canals de la TDT es veuen malament?

Fins ara, la telefonia 4G utilitzava la banda de 1800 MHz. Recordes que fa uns mesos vas haver de resintonitzar tots els canals de la TDT? Açò es va fer per alliberar la banda de 800 MHz que des de fa uns mesos utilitzen les connexions 4G. La raó és que la banda a 800 MHz és molt més adequada per a la telefonia perquè té més abast dins dels edificis.

Font

Comparteix

Icona de pantalla completa