Diari La Veu del País Valencià
Solidaritat per acabar amb els robatoris al cementeri
En els darrers mesos, a la Regidoria de Comerç, Salut Pública, Cementeri i Mercat ens ha arribat una informació inquietant, alhora que lamentable. Segons els mateixos afectats, en el nostre Cementeri Municipal s’estan produint regularment una sèrie de robatoris en els nínxols d’alguns usuaris, que veuen desaparèixer les mostres d’estima d’algunes famílies cap als seus éssers estimats que ja no poden estar entre nosaltres.

Amb este escrit volem transmetre a tots els veïns i veïnes de Castelló que sabem el que està passant i que farem tot el que estiga en les nostres mans per acabar amb unes accions tan execrables. A més, demanem també la solidaritat dels castelloners i castelloneres perquè denuncien immediatament si veuen furtar qualsevol cosa al nostre cementeri municipal.

Este és un cas extremadament sensible perquè els qui pateixen els robatoris volen expressar tot el seu afecte i amor als qui ja no estan entre nosaltres, i patir este tipus de delictes esdevé, més si cap, un colp dur a unes famílies ja entristides per la pèrdua d’un ésser estimat.

Perquè respectar els nostres morts, també és fer poble.

Comparteix

Icona de pantalla completa