Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Castelló posa a punt els col·legis durant les vacances de Nadal
Aprofitant l’aturada nadalenca, l’Ajuntament de Castelló ha estat duent a terme diverses obres de millora als centres escolars públics. La regidoria d’Educació ha comentat que “es tracta de posar a punt els col·legis del poble en períodes no lectius perquè les xiquetes i xiquets tinguen els seus centres en millors condicions quan tornen a classe després de les vacances de Nadal. Estem actuant en la totalitat d’instal·lacions públiques de la localitat”.

Al centre verd del Severí Torres s’han recol·locat els jocs infantils del pati i s’han fet diverses actuacions de les brigades d’obres municipals per revisar l’enllumenat exterior de l’edifici i resoldre alguna filtració de les pasades pluges. A més, s’ha fet un embornal per a l’evacuació de les aigües pluvials al clavegueram del carrer d’accés provisional al mateix pavelló verd. La brigada de parcs i jardins ha començat la poda de les moreres que envolten les pistes esportives.

A l’escola infantil municipal (EIM “Ames de casa”) s’han fet diverses intervencions de les brigades municipals per col·locar prestatgeries i perxes a les aules del centre. La brigada de parcs i jardins ha tingut que procedir a la tala dels pins del pati gran per seguretat; perquè, a causa del temporal de pluges i vent, estaven en perill de caure sobre la tanca exterior del carrer i els edificis del voltant.

Comparteix

Icona de pantalla completa