Diari La Veu del País Valencià
Xarxa Solidària Bankia amb l’APO del COM ‘El Castellet’
En el marc del programa Xarxa Solidària, Bankia va donar un import de 3.855.- euros a l’Associació de pares d’operaris del COM «El Castellet».

Esta dotació ha sigut per al projecte «Utilització de les TIC i millora de qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual» que es va proposar des de l’oficina de Vva. de Castellón.

El centre ha realitzat el projecte enguany amb l’objectiu de treballar amb els usuaris del centre , programes d’estimulació cognitiva, de comunicació i de vida saludable. Hem adquirit tabletes, ordinador amb pantalla tàctil i una WI amb plataforma.

L’aportació de Bankia s’emmarca en el seu programa Xarxa Solidària, pel qual les seues oficines aconseguixen recolzar un projecte social pròxim que es va triar a principis de 2015 pels propis empleats.

El centre ja ha acabat la realització de les activitats del projecte fent una valoració molt positiva, esta subvenció ha permès l’adquisició d’equipament informàtic per a realitzar les activitats del projecte. Els diferents tallers del centre disposen d’un equipament informàtic que servirà per a futurs projectes.
Moltes gràcies.

Comparteix

Icona de pantalla completa