Lequip dOmega World Games vol agrair a tots els participants la seua assistència al “Gaming Experience” que va tindre lloc a Castelló el 10 i 11 de desembre a la sala multiusos lObrera.

Gràcies a ells vam poder disfrutar de campionats molt emocionants i poderem gaudir dun cap de setmana ple d’emocions i sorpreses. Agraïm la col·laboració als més de 500 assistents que van passar per allí, ja que tot va eixir com sesperava i sense cap altercat.

Agraïm també com no, a lAjuntament de Castelló per donar-nos loportunitat d’apropar a la Ribera alta les competicions electròniques que estàn marcant una época. Gràcies a lAjuntament, ha sigut possible fer aquesta activitat, que ja venim desenvolupant alguns mesos enrere i ha sigut un orgull poder realitzar-la al nostre poble i envoltats de la nostra gent.

També hem d’agraïr als patrocinadors, que ens han proporcionat els premis per als guanyadors i els sortejos que es van realitzar durant els 2 dies, sense ells tot això no haguera pogut ser possible. Gràcies a App informàtica (Santana), Milar (Gandía), Redder (Agustí), Tien 21 (Climent) i Mod Center (València).

Esperem poder tornar prompte per fer-ho més emocionant, més gran i millor.

Salutacions per a tots.

L’equip dOmega World Games

Comparteix

Icona de pantalla completa