Diari La Veu del País Valencià
Martin Navarro Plaza, campió Lliga Nacional de Curses d´Obstacles
Martin Navarro Plaza, campió Lliga Nacional de Curses dObstacles (OCR)

El passat diumenge 27 de novembre, el nostre company i amic Martin Navarro Plaza és va convertir en campió de la Lliga Nacional de Curses dOstacles OCR (Obstacles Course Racing) a la seua categoria i entrant a formar part del TOP10 del Ranking Nacional.

Aquest esport està començant a consolidar-se a a tot lestat espanyol, després de fer-ho ja a països com Holanda, Alemanya, etc. on ja és tot una realitat i per a qui no ho conega, és una derivació del Crossfit elevat a la màxima competició que simula els exercicis que realitzen els militars nordamericans en les seues preparacions.

Doncs el nostre company, en la que ha sigut la primera lliga daquest tipus de curses sha proclamat campió, després daplegar en una magnifica quarta posició en lúltima prova celebrada a Los Yebenes (Castella La Manxa). Martí aplegava a aquesta cursa amb el títol de Campió de la Comunitat Valenciana a la butjaca i en un dia de plutja com el que va eixir ho va donar tot superant tots els obstacles als quals tenia que fer front, unes proves que ja de per si destaquen per al seua duressa, Martí va saber fer front a la climatologia i des de la primera prova on va tenir que carregar amb un sac darena de 20 q. i pujar una rampa molt pronunciada ja es va a donar que anava a patir de valent. Però Martí és un incansable i a partir dací, lluny danar a més va començar a adelantar a rivals, tot al mateix moment que augmentava la dificultat a cada prova que superava. Pujades, taules, murs, baixades, xarques, més pujades, més murs, cordes, alambrades, arrastres,…fins aplegar a lúltima tanca, on una vegada dalt sadona que serà Campió Nacional.
Ens alegrem moltísim pel nostre company per aquest magnifíc any, que ha sigut només la pistolada deixida al qual creiem serà una trajectoria plena dèxits i de segur que donarà molt que parlar en els pròxims anys a nivell Nacional i per què no, a nivell Internacional.

Enhorabona Campió de la Lliga Nacional i de la Comunitat Valenciana

CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET

Comparteix

Icona de pantalla completa