Diari La Veu del País Valencià
Èxit en l’Exaltació de les Falleres Majors de Castelló 2017
La senyoreta Maritxell Lamoncha i Álvarez i la xiqueta Gema Chordà i Candel, van viure el passat dissabte 5 de novembre uns moments molt emotius, l’acte d’exaltació com a Falleres Majors de Castelló per aquest exercici 2017, on des d’aquest moment l’Alcalde de Castelló i President Nat de la Junta Local Fallera de Castelló, Òscar Noguera, va imposar la banda que les acredita com les màximes representants del món faller Castelloner per al 2017.

L’acte va estar ple de bones sorpreses per a tot el col·lectiu faller amb la col·laboració del Ballet “Bojos per la Dansa”.

Ana Muñoz i Arastell va ser l’encarregada de presentar l’exaltació i va intervindré com a mantenidora Alicia Moreno i Morales, Fallera Major de València 2016, l’acte va comptar amb l’acompanyament de representants de totes les falles de Castelló, Moreretes, Mercat, l’Almenà, País Valencià, Sant Domènec i Sant Rafael, també en molts representants d’altres Juntes Locals Falleres, l’Auditori REX estava de gom a gom.

En acabar la presentació es va encendre una traca de mes de 100 metres i després es va celebrar el tradicional vi d’Honor, al Saló de Plens de la Real Sèquia Escalona.

Presentació Falleres Majors 2017

Comparteix

Icona de pantalla completa