Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Campanya de prevención de robatoris de productes agrícoles
Sala de Plens el proper dijous 3 de novembre de 2016 a les 20h

El passat 28 de setembre es va reunir la Junta Comarcal de Seguretat, sota la presidència del Subdelegat del Govern i dels Alcaldes de la comarca, en la qual participaren les jefatures de Policia Autonómica, Guàrdia Civil i les Policies Locals per analitzar els protocols de prevenció dels robatoris de productes agrícoles i acordaren les estratègies de les intervencions de prevenció aplicables per tots els cossos de seguretat implicats: Policies Locals, Guardia Civil, Equip ROCA i Policia Autonòmica.

Per tal d’assabentar als comerços que operen al terme municipal de Castelló i a la ciutadania en general , el pròxim dijous, 3 de novembre de 2016, farem una xarrada, impartida per l’inspector en cap de la Policia Local i pels invitats dels altres cossos, per informar-nos dels protocols d’actuació en cas de robatori i per la prevenció de furts de productes agrícoles al camp.
Així mateix, es faran les recomanacions pertinents sobre les mesures de seguretat i d’autoprotecció dels agricultors, en cas de detectar un robatori en el camp, insistint en la conveniència de formalitzar les denúncies en este tipus de delictes.
Ens informaran també de la importància de l’ús de la Guía Data i de les infraccions que se’n deriven de la no complementació de la mateixa, així com la importància d’este element de control per poder eradicar o minimitzar este tipus de delictes.
En finalitzar les exposicions dels ponents, i per finalitzar la reunió, s’obrirà un torn de paraula per què els assistents puguen fer les preguntes i aclariments que estimen convenients.

Comparteix

Icona de pantalla completa